Blog

ROMË DHE FIRENCE – 4 Ditë me Guidë

ROMË DHE FIRENCE – 4 Ditë me Guidë

ROMË DHE FIRENCE

Çmimi

419 

Kohëzgjatja

Max Persona

99

Mosha minimale

-

Lloji i turit

Përshkrimi

ROMË DHE FIRENCE! 4 Ditë me Guidë

Programi

Dita e Parë:

Nisja nga Tirana me avion për në Pisa. Nisja më 10.40. Mbrritja në Pisa më 12.30. Transfertë nga Aeroporti në
qytetin e Pizës. Vizitë e shkurtër në Piza. Transferta për në Firence. Sistemimi dhe Fjetje në hotel.

Dita e Dytë:

Mëngjesi në Hotel. Vizitë panoramike e qytetit dhe monumenteve kryesore të tij. Vizitohet Piazza Della Signora,
shëtitje në Sheshin D’Uomo, Sheshi San Lorenzo, Muzeu Davide, Sheshi San Maria Novella, San Trinita, Ponte Vecchio dhe
Pallati Piti. Nisja për në Romë. Udhëtimi zgjat rreth 3 orë pa ndalesa. Gjatë rrugës ndalesa të shkurtra për ushqim dhe kafe.
Mbrritja në Romë. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel

Dita e Tretë:

Mëngjesi në Hotel. Vizitë panoramike e qytetit dhe monumeneteve kryesore të Romës si: Piazza Del Popolo, Via
Del Corso, Fontana Di Trevi, Vazhdon vizita në Romë: Pantheon, Piazza Venezia, Piazza Di Spanja, Piazza Navona dhe
Koloseum. Fjetje në hotel.

Dita e Katërt:

Mëngjesi në Hotel. Vizitohen: Sheshi San Pietro, vazhdon vizita ne Vatikan ku vizitohet dhe Muzeu i Vatikanit
dhe Kështjellën San Angelo. Transfertë ë Aeroportin e Romës. Fluturimi për në Shqipëri. Nisja në orën 22.00. Mbrritja në
Tiranë në 23.33.

Përfshihet në udhëtim

 • Udhëtimi vajtje-ardhje me avion Tirane - Pisa - Rome - Tirane
 • Transfertat dhe te gjitha shëtitjet me autobus sipas programit.
 • Akomodim në hotel.Ne Firenze dhe ne Rome.
 • Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
 • Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
 • Lejohet të merret me vete në avion vetëm një bagazh me përmasa deri në 40 x 30 x 20 cm.

Nuk përfshihet:

 • Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
 • Hyrjet në monumente dhe muzeume.
 • Oraret e nisjes dhe mbrritjes mund të ndryshojnë nga Kompania Ajrore, por në çdo rast programi do zbatohet i plotë me korigjime dhe spostimet e nevojshme.
 • Në Program janë parashikuar në detaje Udhëtimet dhe Ndalesat. Por nëse do ketë vonesa në trafik apo vonesa të shkaktuara nga qëndrimi i gjatë në një ndalesë, mund të mos bëhen të gjithë ndalesat. Shoferi Autobusit ka ndalesë ligjore në orarin e punës.
 • Ky program është Ekonomik. Hotelet mund të mos jenë në qendër. Ne si agjensi përpiqemi që Hotelet të zgjidhen sa më të përshtatshëm.

Çmimet në bazë të ditëve

Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
November 2023
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
419 

419

Çmimi i përgjithshëm: Adult () 419  / biletë | Fëmijë (0-5 vjec) 419  / biletë
27
419 

419

Çmimi i përgjithshëm: Adult () 419  / biletë | Fëmijë (0-5 vjec) 419  / biletë
28
419 

419

Çmimi i përgjithshëm: Adult () 419  / biletë | Fëmijë (0-5 vjec) 419  / biletë
29
419 

419

Çmimi i përgjithshëm: Adult () 419  / biletë | Fëmijë (0-5 vjec) 419  / biletë
30
419 

419

Çmimi i përgjithshëm: Adult () 419  / biletë | Fëmijë (0-5 vjec) 419  / biletë
1
2
3
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
December 2023
27
419 

419

Çmimi i përgjithshëm: Adult () 419  / biletë | Fëmijë (0-5 vjec) 419  / biletë
28
419 

419

Çmimi i përgjithshëm: Adult () 419  / biletë | Fëmijë (0-5 vjec) 419  / biletë
29
419 

419

Çmimi i përgjithshëm: Adult () 419  / biletë | Fëmijë (0-5 vjec) 419  / biletë
30
419 

419

Çmimi i përgjithshëm: Adult () 419  / biletë | Fëmijë (0-5 vjec) 419  / biletë
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
January 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
February 2024
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
1
2
3
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
March 2024
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
April 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
May 2024
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
June 2024
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
July 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
August 2024
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
September 2024
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
October 2024
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3

Ture të ngjashme

Rezervo

Ju lutemi, zgjidhni një datë

Login

Profesionalizmi i treguar ndër vite, na bën unik dhe të pakrahasueshëm në treg, çdoherë në hap me kohën duke i ofruar çdo klienti që zgjedh të udhetojë me ne: siguri, korrektësi dhe çmime ndër më të mirat në treg.

Adresa

Rruga “Frosina Plaku”
(Kompleksi Kontakt), Mbas Inxhinierisë së ndërtimit.

Kontakt

Email

Na ndiqni edhe në

💬 Përshëndetje! Si mund t'ju ndihmojmë?