Blog

Kontakt

Adresa

Tiranë, Rruga “Frosina Plaku”
(Kompleksi Kontakt), mbas Inxhinierisë së ndërtimit.

Orari i punes

E Hënë - E Shtunë
09:00 - 20:00

Na ndiqni në

JU DUHET NDIHMË?

Për çfardo pyetje apo sygjerime, na shkruani dhe ne ju përgjigjemi në mundësin e parë.

Login

Profesionalizmi i treguar ndër vite, na bën unik dhe të pakrahasueshëm në treg, çdoherë në hap me kohën duke i ofruar çdo klienti që zgjedh të udhetojë me ne: siguri, korrektësi dhe çmime ndër më të mirat në treg.

Adresa

Rruga “Frosina Plaku”
(Kompleksi Kontakt), Mbas Inxhinierisë së ndërtimit.

Kontakt

Email

Na ndiqni edhe në

💬 Përshëndetje! Si mund t'ju ndihmojmë?