Blog

Rreth Nesh

Ju bëni plane, Ne bëjmë Oferta

CASSIOPEIA TRAVEL është një kompani, ( Agjensi Udhëtimesh) e themeluar në vitin 2018 nga një staf profesionistësh me mbi 10 vite eksperiencë në fushen e Turizmit. Nga vete kuptimi i logos dhe emrit që është një rrjet yjësor (CASSIOPEIA) po ashtu edhe primarja e këtij stafi është të ofrojnë një shërbim sa më korrekt dhe cilësor kundrejt cdo klienti.

Profesionalizmi, Korrektesia, Siguria, Cilësia dhe shërbimi në kohë reale e bëjnë këtë kompani që të jetë ndër kompanitë më të vleresuara nga mijera klientë vit pas viti. Cassiopeia Travel ofron një game te gjerë produktesh si Paketa Turistike në qindra destinacione, bileta avioni, rezervime hotelesh në të gjithë botën. Cdo produkt që kjo kompani ofron është ndër më cilësorët në treg bazuar në raportin cilësi-cmim.

Login

Profesionalizmi i treguar ndër vite, na bën unik dhe të pakrahasueshëm në treg, çdoherë në hap me kohën duke i ofruar çdo klienti që zgjedh të udhetojë me ne: siguri, korrektësi dhe çmime ndër më të mirat në treg.

Adresa

Rruga “Frosina Plaku”
(Kompleksi Kontakt), Mbas Inxhinierisë së ndërtimit.

Kontakt

Email

Na ndiqni edhe në

💬 Përshëndetje! Si mund t'ju ndihmojmë?