Blog

Italia

Përshkrim

talia (zyrtarisht Republika Italiane, italisht Italia respektivisht Repubblica Italiana) është shtet në pjesën jugore të Evropës, në Gadishullin Apenin. Pjesë e këtij vendi janë dhe ishujt në Detin Mesdhe, si Sicilia dhe Sardenja. Në Alpet e larta në veri të saj gjendet kufiri me Francën, Zvicrën, Austrinë dhe në brigjet e Adriatikut kufizohet nga Sllovenia. Në brendësi të këtij shteti gjenden dy shtete të vogla: Vatikani dhe San Marino.

Roma, kryeqyteti i Perandorisë Romake në lashtësi, është edhe kryeqytet i shtetit të ngritur në bërthamën e perandorisë.

Lexo më shumë mbi Italinë

Ture

RIMINI, VERONA, VENECIA - 4 Ditë me Guidë
99
3
RIMINI, VERONA, VENECIA
449 
Explore
ROMË DHE FIRENCE - 4 Ditë me Guidë
99
2
ROMË DHE FIRENCE
ROMË DHE FIRENCE! 4 Ditë me Guidë
419 
Explore
ALBEROBELLO, OTRANTO, TARANTO-4 Ditë me Guidë
99
3
ALBEROBELLO, OTRANTO, TARANTO
ALBEROBELLO, OTRANTO, TARANTO!
329 
Explore
MILANO DHE LIQENET COMO, GARDA, MAGGIORE - 4 Ditë me Guidë
99
2
MILANO DHE LIQENET COMO, GARDA, MAGGIORE
MILANO DHE LIQENET COMO, GARDA, MAGGIORE!
399 
Explore
RIMINI, VERONA, VENECIA - 4 Ditë me Guidë
99
3
RIMINI, VERONA, VENECIA
RIMINI, VERONA, VENECIA
399 
Explore

Login

Profesionalizmi i treguar ndër vite, na bën unik dhe të pakrahasueshëm në treg, çdoherë në hap me kohën duke i ofruar çdo klienti që zgjedh të udhetojë me ne: siguri, korrektësi dhe çmime ndër më të mirat në treg.

Adresa

Rruga “Frosina Plaku”
(Kompleksi Kontakt), Mbas Inxhinierisë së ndërtimit.

Kontakt

Email

Na ndiqni edhe në

💬 Përshëndetje! Si mund t'ju ndihmojmë?