Blog

Gjermani

Përshkrim

Gjermania (gjermanisht: Bundesrepublik Deutschland, lexo: Bundesrepublik Dojçland, ose Deutschland, lexo: Dojçland), zyrtarisht Republika Federale e Gjermanisë, ndodhet në pjesën qendrore të Evropës dhe kufizohet në veri me Danimarkën, në lindje me Poloninë, në juglindje me Çekinë, në jug me Austrinë dhe Zvicrën, në perëndim me Francën, Luksemburgun, Belgjikën dhe Holandën. Ndërsa në veri në anën perëndimore e përshkon kufiri natyral i Detit të Veriut dhe anën lindore Deti Baltik. Territori i Gjermanisë mbulon 357,021 km² ai ndikohet nga klimat mesatare sezonale. Me mbi 82 milion banorë, Gjermania ka numrin më të madh të popullsisë në Evropë dhe është e treta shtëpi për numrin e migrantëve ndërkombëtarë.[1]Kryeqyteti dhe gjithashtu qyteti më i madh i vendit është Berlini, ndërsa qendra më e madhe financiare është Frankfurti;qendra më e madhe urbane është Ruhri.

Lexo më shumë mbi Gjermaninë

Ture

MYNIH, SHTUTGART, NUREMBERG - 4 Ditë me Guidë
99
3
MYNIH, SHTUTGART, NUREMBERG
MYNIH, SHTUTGART, NUREMBERG! 4 Ditë me Guidë
399 
Explore
BERLIN- 4 Ditë me Guidë
99
3
399 
Explore

Login

Profesionalizmi i treguar ndër vite, na bën unik dhe të pakrahasueshëm në treg, çdoherë në hap me kohën duke i ofruar çdo klienti që zgjedh të udhetojë me ne: siguri, korrektësi dhe çmime ndër më të mirat në treg.

Adresa

Rruga “Frosina Plaku”
(Kompleksi Kontakt), Mbas Inxhinierisë së ndërtimit.

Kontakt

Email

Na ndiqni edhe në

💬 Përshëndetje! Si mund t'ju ndihmojmë?