ABU DHABI DHE DUBAI – 5 Ditë me Guidë

5 Dite / 4 Netë ~ 399 Euro / Personi
Nisje në datat; 16,18,23,25,30 Tetor & 6,13 Nëntor nga Tirana

6 Dite / 5 Nete ~ 439 / Personi
Nisje në datat; 13,20,25,27 Tetor & 1,3,10,15,22 Nëntor nga Tirana