Blog

Monte Karlo

Përshkrim

Monte Karlo (frëngjisht Monte-Carlo, monegasisht Monte-Carlu) është një lagje e Monakos e cila është e njohur për shkak të kazinos dhe banorëve me famë. Shpesh konsiderohet si kryeqyteti i Monakos, mirëpo ky qytet-shtet nuk ka kryeqytet fare. Si qendër administrative mund të konsiderohet lagjja Monaco-Ville, në të cilën gjenden institucione të numërta si për shembull kështjella apo katedralja e Monakos.

Ture

Login

Profesionalizmi i treguar ndër vite, na bën unik dhe të pakrahasueshëm në treg, çdoherë në hap me kohën duke i ofruar çdo klienti që zgjedh të udhetojë me ne: siguri, korrektësi dhe çmime ndër më të mirat në treg.

Adresa

Rruga “Frosina Plaku”
(Kompleksi Kontakt), Mbas Inxhinierisë së ndërtimit.

Kontakt

Email

Na ndiqni edhe në

💬 Përshëndetje! Si mund t'ju ndihmojmë?